FOTOD: toimus konverents Ärikinnisvara Haldus

Konverentsil Ärikinnisvara Haldus selgus, et Eestis on vähem kui 20 % kvaliteetsete büroo- ja kaubanduspindade mahust sõltumatute teenusepakkujate hallata.

Äripäeva teemaveebi kinnisvarauudised.ee korraldatud konverentsi paneeldiskussioonis rõhutasid Riigi Kinnisvara keskkonna ja tehnilise toe osakonna juhataja Allan Hani ja Eesti Energia haldusdirektor Urmas Uiboaid, et nemad ootavad turule rohkem sõltumatuid kvaliteetse haldusteenuse pakkujaid.

Kvaliteetse haldusteenuse märksõnad ja fookus on rahavoogudel, täituvusel, vara tulevikuväärtusel ning tunnuseks teenuse laiapõhjalisus. Selline haldusteenus tõstab omaniku jaoks kinnisvara väärtust tulevikus lisaks tavapärastele kinnisvara korrashoiu teenustele, millel on väärtus realiseerub eelkõige olevikus.

See oli osalejate väitel esimene kord, kui Eesti turul toimus ärikinnisvara haldusele keskendunud konverents. Kohal oli ligi sada ärikinnisvara haldusega seotud spetsialisti ja juhti.


 

Galerii

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised