Pärnits: tuleb vaid Porto Franco

Guido Pärnits
Guido Pärnits

Ülemiste kaubanduskeskuse juht Guido Pärnits ei usu uute kaubakeskuste kerkimist Tallinnasse.

„Võin nimetada kolm suurt keskust, mida on tahetud teha, kuid mis on jäänud mingis etapis seisma. Oli Panorama – väga suur, ilus ja uhke. Siis oli Ameerikanurga, kus on sada posti maas. Mingil määral ma nimetaksin ka Tallink City´t kuid seda on niivõrd palju kohitsetud, et see ei ole see, mida enne mõeldi,“ ütles ta.

„Ühe keskuse puhul ma isegi usun, et see võib tekkida. See on kesklinna keskus Porto Franco,“ lisas Pärnits.

Pärnits avaldas arvamust, et ka Ülemiste keskuse naabrusse kavandatud T1 asemele võib kerkida hoopis büroo- või eluhoone. Kaubanduspindade turul näeb Pärnits kohta hoopis lähikeskustel nagu Viimsi ja Mustamäe keskused.

Loe intervjuud Guido Pärnitsaga Eesti Päevalehest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised