Kalleim korter müüdi Tallinnas 915000, odavaim 1000 euroga

Oktoobris Tallinnas müüdud korterite hinnavahe oli  pea tuhandekordne. City24 andmetel müüdi odavaim korter Tallinnas 1000 eruoga ja kalleim 915 000 euroga.

Oktoobris tehti Tallinnas kinnisvaraga 1172 ostu-müügitehingut, mis on 6,7 protsenti rohkem kui septembris. Aastataguse ajaga võrreldes oli tänavu tehingute arv 17,1 protsenti suurem, kirjutas City24.

Tallinna korteritehingute arv kasvas kuuga 8,8 protsenti 740ni. Korteri keskmine ruutmeeter maksis 1548 eurot, mis on 0,9 protsenti vähem kui septembris. Kalleim korter müüdi oktoobris 915 000 ja odavaim 1000 euroga.

Siiski ei ole viimasel juhul tegemist reaalse turuhinnaga."Kui keegi paneks Tallinna haldusalas müüki korteri 1000 euroga tekiks kohe tuhandeid ostupakkumisi," kommenteeris LVM Kinnsivara juhatuse liige Ingmar Saksing. Tema sõnul on odavama hinnaklassiga küll ühikatoad ja ka Kopli tipu mõned korterid, kuid kindlasti mitte sellises hinnaklassis. "Täna on näiteks kõige odavama müügisoleva korteri hind 4900 eurot, tegemist on niiöelda ühikatoa tüüpi korteriga," kommenteeris Saksing.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised