„Aasta Kinnisvarategu“ on Ülemiste keskuse laiendus

Guido Pärnits
Ülemiste keskuse tegevjuhi Guido Pärnits Ülemiste keskuse laiendustöödel umbes...

Eesti Kinnisvarafirmade Liit kuulutas täna toimunud kevadkonverentsil „Kuhu liigub Eesti kinnisvaraturg?“ välja „Kinnisvara tegu 2015“ laureaadi, kelleks on Ülemiste Center OÜ.

„Ülemiste Center OÜ pälvis þürii enamuse poolehoiu Ülemiste keskuse muljetavaldava laienemise eest, mis algas 2013.aastal ja lõpetati 2015,“ ütles  EKFL-i tegevdirektor Tõnis Rüütel.

Ülemiste keskuse omanik ja arendaja on Norra firma Linstow AS.  Keskuse laienduse käigus suurendati ehitusalust pinda 50 000 ruutmeetrilt 92 000 ruutmeetrile, sealhulgas renoveeriti täielikult kogu vanem osa.  Tänu sellele on Ülemiste keskus Eesti suurim moe- ja perekeskus. Suurt rõhku on pandud nii kauba- ja toidukohtade valikule kui ka sisekujundusele ja mõnusa ostukeskkonna loomisele.

Ülemiste keskuse tegevjuhi Guido Pärnitsa sõnul on „Aasta kinnisvara tegu 2015“ laureaadiks kuulutamine keskuse jaoks järjekordne meeldiv tunnustus. „Äsja oli meil rõõm teatada Euroopa kaubanduskeskuste konkursi võidust mainekal ICSC aastakongressil Milanos. Uus tunnustus aasta kinnisvarateo näol kinnitab Ülemiste keskuse erakordsust ning väärtustab tehtud otsuseid ja suurt meeskonnatööd tänase tulemuseni jõudmisel,“ ütles Pärnits. 

 Pärnits lisas konverentsil tunnustust vastu võttes, et heameel on ka selle üle, et järjest enam hinnatakse kinnisvaraarendajate üldist panust ühiskonda ja elukeskkonna arendamisse. „Kui vaadata tagasi kolmele viimasele aastale, on heameel näha, et kinnisvarateo auhinna laureaadiks on saanud just need teod, mille rahaline väärtus ei ole tingimata tingimata suurim, ent kelle panus on sellevõrra suurem just ümbritseva keskkonna parandamise ja arendamise suhtes.“

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised