Epicenter Kinnisvara keskendub oma visioonile

Leanika Jäve
Epicenteri juhatuse esimees Leanika Järve kinnitas, et teevad Uus Maaga tihedat ...

Seni Uus Maa Kinnisvaragruppi kuulunud Epicenter Kinnisvara jätkab alates juulist iseseisva ettevõttena. Ettevõtted jätkavad küll koostööd, ent nii juhtimissüsteemis kui tulevikuvisioonis on Epicenteri juhatuse esimehe sõnul erinevusi.

Pärast Uus Maast lahkumist on 2012. aastal loodud Epicenteri omanikud Leanika Järve, Kairi Ummus, Martin Koot ja Meelis Niglas. Epicenter Kinnisvara ja Uus Maa Kinnisvarabüroo jätkavad koostööpartneritena.

“Oleme jõudnud arusaamiseni, et vaatamata ühistele väärtustele oleme siiski kontseptsiooni poolest erinevad ja kuna Epicenter Kinnisvara kasvas piisavalt suureks, otsustasime eraldi kaubamärgina edasi liikuda,” kommenteeris Epicenteri juhatuse esimees Leanika Järve üldsusele ja kinnitas, et teevad Uus Maaga tihedat koostööd ka edaspidi. 

Kinnisvarauudised uuris Järvelt, millised on kõnealused erinevused täpsemalt. „Omades küll mitmeid ühiseid vaateid ja väärtusi, on siiski erinevusi Epicenter Kinnisvara ja Uus Maa Kinnisvaragrupi juhtimissüsteemis ning tulevikuvisioonides,“ vastas Järve ja kordas  veel, et Epicenter Kinnisvara maaklerid jätkavad senist tihedat ja tulemuslikku koostööd Uus Maa Kinnisvarabüroo maakleritega, et ka edaspidi ühiselt tehingud kokku panna. „Kui ühel on müüja, siis teisel on ostja või vastupidi,“ selgitas ta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised