Arco Vara kõrvetas Sofia börsil näppe

Arco Vara
Arco Vara

Arco Vara Bulgaaria kinnisvarafondi REIT aktsiakapitali suurendamise plaan kukkus läbi, kuna investorid ei tundnud asja vastu piisavalt huvi.

Eelmärkimisperioodi jooksul omandasid jaeinvestorid kokku umbes 1,4 miljoni euro väärtuses märkimisõigusi. Arvestades, et Arco REITi eesmärgiks oli aktsiakapitali suurendamine vähemalt 5 miljoni euro võrra ja seda künnist ei ületatud, otsustas fondijuht mitte jätkata aktsiakapitali tõstmise protsessiga.

Arco Vara juhataja Tarmo Sild oli tulemustes pettunud. „Vaadates asja positiivsema külje pealt, on meil siiski hea meel, et leidus jaeinvestoreid, kes näitasid üles huvi Arco Vara juhitud elamispindade projektide vastu Bulgaarias. Loodetavasti õnnestub meil leida võimalus nendega koostööks. Lisaks andsime endale lubaduse enam mitte kunagi aktsiakapitali tõsta Brexiti hääletuse ajal või vahetult pärast seda,“ kommenteeris Sild börsiteate vahendusel. 

Osale arutelus

  • Pille Ivask, Äripäev

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised