AS Mainori juhiks sai Kadi Pärnits

kadi pärnits
Kadi Pärnits

Nõukogu kinnitas Ülemiste Cityt arendava valdusfirma Mainor ASi uueks juhatuse esimeheks Kadi Pärnitsa, teatas ettevõte.

Seni kontserni kuuluva Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor nõukogu tööd juhtinud Kadi Pärnits rõhutas eesmärkidest rääkides vajadust tugevdada grupi kui terviku juhtimist. “Kuigi Mainor on viimastel aastatel pälvinud enim tähelepanu seoses Ülemiste City arendamisega, kuulub kontserni kokku 19 eri valdkondades tegutsevat ettevõtet,” selgitas Pärnits, kelle sõnul on esmaeesmärk luua veelgi suuremat sidusust gruppi kuuluvate ettevõtete vahel.

Mainori asutaja ja nõukogu esimehe Ülo Pärnitsa sõnul on tegemist pikalt planeeritud otsusega. “Olen kindel, et kokkuvõttes täiustub oluliselt ka kogu Ülemiste City ärilinnaku teenuspakett ning tekib terviklikum keskkond, kus on hea areneda nii Mainor gruppi kuuluvatel kui kõigil teistel linnakus tegutsevatel ettevõtetel,” lisas Ülo Pärnits ning rõhutas eriliselt vajadust teadus- ja arendustöö tegevuste paremaks koordineerimiseks.

Kadi Pärnits on olnud Eesti Ametiühingute Keskliidu esimees, riigikogu liige ja õppejõud. Kevadel 2015 kaitses ta oma doktorikraadi Tartu Ülikooli õigusteaduskonnas.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised