Maru ehitab Rotermanni viimase kortermaja

roseni 9
roseni 9

Maru Ehitus rajab Tallinna, Rotermanni kvartalisse multifunktsionaalse hoone, mis on ühtlasi ka viimane kortermaja selles ajaloolises kvartalis.

Tuntud ärimehe Toonart Rääski firma OÜ Landeste arendatavat elamut vahendab korteriostjaile Uus Maa.

Rajatav hoone koosneb 7-ja 8-korruselisest mahust, kuhu tulevad hotell, korterelamu, toitlustus- ja teeninduspinnad. Hoonesse kavandatakse 44 ühe- kuni neljatoalist rõdudega korterit, mille üldpinnad on vahemikus 40,3 – 88,7 m2.

Hoone arhitekt on Martin Aunin, kes on välisilmes rõhutanud esinduslikkust. Kasutatud on klaasi, dekoratiivse puhasvalupinnaga punast betooni ning klinkerplaat- ja tellisplaat-sandwichpaneele. Keldrikorrusele kavandatakse 70-kohaline garaaþ, tehnilised ruumid ja panipaigad. Elamu energiaklassiks on B.

Loe pikemalt Ehitusuudistest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised