Domus: Tallinna voolab ikka veel rahvast

agur tammistu
Agur Tammistu

Tallinna elanikkond kasvab endiselt ning peamiselt seetõttu, et maapiirkondades ei ole tööd, leiab Domus Kinnisvara vanemmaakler Agur Tammistu.

“See on üks suur vallatäis rahvast,” kommenteeris Tammistu tänavust Tallinna elanikkonna kasvu ligi 4400 inimese võrra. Ta märkis, et antud kasvus ei saa näha midagi erakordset või näiteks oletada, et pealinna registreeritud elanikkond kasvas eelkõige seniste üürnike staatuse muutumisest – kinnisvaraomanikuks.

“Linnastumne on ikkagi selle tulemus, et maal ei ole tööd. See on minu meelest tavapärane tiksumine,” lausus Tammistu.

Rahvastikuregistri andmeil elas 1. novembri hommikul Tallinnas 443 894 inimest, mida on aasta algusega võrreldes 4377 elaniku võrra rohkem. Tasub teada, et Tallinnas on kümne kuuga müüdud ligikaudu 7400 korterit.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised