Remmelkoor: peale T1 rohkem keskusi ei ole tarvis

t1 kaubanduskeskus
Allan Remmelkoor kaubandus- ja meelelahutuskeskuse ehitusel hoone plaani...

Pro Kapital Grupi juhatuse liige Allan Remmelkoor ütles, et peale T1 kaubanduskeskuse ei ole rohkem keskusi enam vaja.

„Ega viimasel ajal siin peale Ülemiste keskuse laienemist pole päris mitmeid aastaid midagi juhtunud,“ sõnas Remmelkoor läinud nädalal Eesti Kinnisvarafirmade Liidu jt kinnisvaraliitude korraldataval rahvusvahelisel kinnisvarakonverentsil.

Remmelkoor lisas, et uusi kaubanduspindu ei ole massiliselt juurde tulnud. Tema hinnangul annab tehnoloogia areng uusi võimalusi ja paneb ka ettevõtetele suuremaid kohustusi. „See tähendab, et kaubanduskeskuses peab kogema midagi, mida klient peos oleva nutiseadmega ei saa.“

Remmelkoor lootis, et juba see nädalal saab ta öelda, millal T1 avatakse. „Töö selles suunas käib.“ Ta rääkis veel, et kõigil on oma ettekujutus, mis on kaubanduskeskus ning võib olla selliseid, nagu praegu Tallinnas on, ei ole tõesti rohkem juurde tarvis.

Mida rääkisid samal teemal teised kaubanduskeskuste juhid, loe Kaubanduse teemaveebist

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised