Coop avas uue kontseptsiooniga marketi

nutikassa maksimarket coop
Hübriid-nutikassa Coopi Lasnamäe Maksimarketis

Coop Eesti avas täna Lasnamäel uudse kontseptsiooniga Maksimarketi, milles on kõigi Balti riikide lõikes ainulaadne Nutikassaga hübriidlahendus.

Lasnamäe Maksimarketis alustati ulatuslikke hoone ja kaupluse renoveerimistöid septembri lõpus ning investeeringute maht oli ca 2 miljonit eurot. Lisaks kauplusele renoveeris keskuse omanik ka hoone fassaadi, mille lõplikud tööd valmivad detsembri alguses.

Coop Eesti arendusdirektori Priit Petersoni sõnul on uuendatud kaupluses kasutatud toidukaupluste kõige uuemaid trende. „Esmakordselt oleme loonud hüpermarketisse eraldi teekonna lõunasöögi ostjatele koos Nutikassa lahendusega, võimaldades seeläbi kiirete ostude tegijatel hoida kokku arvestatavat aega,“ kommenteeris Peterson pressiteate vahendusel.

„Oleme enam kui 5000 ruutmeetrisel müügipinnal loonud n-ö osakonnad, et kliendil oleks lihtsam sedavõrd suure sortimendiga kaupluses orienteeruda,“ lisas Peterson.

Nutikassa hübriidlahendus võimaldab lisaks traditsioonilisele kassale kasutada omal valikul nii puldiga iseostlemissüsteemi kui ka iseteeninduskassat, kus on ühtlasi võimalik tasuda ostude eest sularahas.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Maxima otsib KINNISVARA PROJEKTIJUHTI

Maxima Eesti OÜ

05. märts 2018

Uudised