Nordecon: avatud köögid ei ole enam moes

avatud köök
avatud köök

Nordecon võimaldab Uus-Tammelinna kuuendas majas kahetoaliste korterite köögid elutoast eraldada, kuna väiksemate korterite ostjad nurisevad avatud köögist leviva praelõhna pärast.

„Viimasel ajal populaarses köök-elutoas on võimalik muidugi pärast tööpäeva tervel perel ühes ruumis viibida, kuid klientidelt saadud tagasiside põhjal oleme planeerinud uude ehitatavasse majja kahetoalisi kortereid, millel on võimalus eraldada köök suurest toast. Moodsad tüüplahendused avatud köögiga ei olegi enam nii moodsad – mida väiksem korter, seda olulisem on, et köögi hääled ja lõhnad saaks eraldada elutoast,“ põhjendas Nordecon ASi Lõuna-Eesti piirkonna juht Toomas Rell pressile.

Nordeconil on Uus-Tammelinna elurajoonis üheksast majast valmis viis, viimane neist valmis äsja. 1. detsembril algab tuleva aasta augustis valmiva maja ehitus aadressile Haki 6, kuhu tuleb kokku 24 korterit.

Nordecon alustas Tartus Tammelinnas Savi ja Haraka tänaval uue elamupiirkonna ehitusega 2014. aasta kevadel.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised