Kuhu Riigi Kinnisvara tüürib ja kuidas seda teeb?

Tanel Tiits
Tanel Tiits

Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) juhatuse liige Tanel Tiits räägib Ärikinnisvara halduse konverentsil, kuhu suurfirma lähiaastatel jõuda tahab ja mida ettevõte selleks praegu teeb. Muuhulgas tegeleb ta 1,5 miljonit eurot maksma mineva uue infosüsteemi arendamise ja juurutamisega.

Tanel Tiits on kinnisvara korrashoiuga tegelenud 15 aastat. Ta omab kõrgeimat erialast kutsetunnistust haldusjuht tase 6. Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liit (EKKL) on tunnustanud teda aunimetusega „Aasta 2009 kinnisvarahaldur Eestis“. Tanel omab laiapõhjalist erialast kogemust Eesti suurimate kinnisvaraprojektide elluviimisel, seda alates tavalistest büroohoonetest kuni vangla ja Eesti ühe suurima infrastruktuuri arenduse ehk Koidula raudteepiiripunkti käimatõmbamisel. Tulevikku vaadates Tanel edu võtit eelkõige infotehnoloogilistes lahendustes, milleks on Eestis mõned head eeskujud juba olemas.

RKAS on praegu Eesti suurim kinnisvara haldus- ja arendusettevõte.

Vaata Ärikinnisvara halduse konverentsi kava SIIT

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised