Arendaja: halduse konverents andis kasulikku teavet

Anton Nikitin
Anton Nikitin

See on kinnisvaraarendajale kasulik ja ärikinnisvara arendajale lausa kohustuslik sündmus, ütles Ärikinnisvara halduse konverentsi kohta sellel osalenud kinnisvaraarendaja Eco Advice juht Anton Nikitin.

„Kuna Eco Advice tegeleb rohkem elukondliku kinnisvara arendusega, oli minu jaoks huvitav kuulda trendidest ärikinnisvara halduse valdkonnas, nt tarkadest lahendustest, mis ajaga jõuavad ka elukondliku kinnisvarasse,“ rääkis Nikitin Kinnisvarauudised.ee-le Ärikinnisvara halduse konverentsile järgneval päeval.

Nikitin tõi välja, et energiatõhususe väljakutsed on ärikinnisvaras ja elukondlikus kinnisvaras üldjoontes sarnased. Arendajad seisavad seal silmitsi vaid teatud erinevustega. Ärikinnisvara halduse aktuaalsed teemad on praegu suunatud lõpptarbija ehk üürnike töötajate rahulolule ja arendustegevuse efektiivsusele. „Samad eesmärgid ja väljakutsed on ka elukondliku kinnisvara arendajal,“ märkis ta.

„Usun, et ärikinnisvara arendajale see on üldse must to visit (kohustuslik – toim) üritus, kuna arutatakse erinevate valdkondade – halduse trendide, energiatõhususe, üürilepingute ja kindlustusega seotud probleeme. Kõik need puudutavad otseselt ärikinnisvara arendaja igapäevast tööd,“ ütles Nikitin.

Vaata toimunud konverentsi kava ja kõiki teemasid ning esinejaid SIIT.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised