Merko ehitab Tartusse seitse kortermaja

Tähepargi
Vaade Tähepargi kortermajale

Tähepargi kodude nime all kerkib Tartu kesklinna Tähe, Pargi ja Päeva tänavate vahele seitse uut kortermaja, avaldas Merko Ehitus.

Ehitustööd algavad 2018. aasta märtsis. Esmalt ehitatakse valmis neli kortermaja ja esimesed elanikud saavad oma uutesse kodudesse kolida sisse 2019. aasta kevadel. Ülejäänud kolme korterelamu valmimine on plaanis 2020. aastal.

Tähepargi kodud paiknevad kümneminutilise jalutuskäigu kaugusel Tartu linnasüdamest. „Kerge ligipääs kõigele, mida inimene eluks vajab, ja mugavused, mida oma kodus või koduhoovis nautida,“ iseloomustas rohelise linnaoaasina planeeritud uut elukvartalit Merko Ehitus Eesti Lõuna-Eesti osakonna juhataja Juhan Varik.

Uue elupiirkonna kavandas arhitekt Anu Tammemägi.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised