Autor: Eva Kiisler • 13. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata ja imesta: majake vanadest trammivagunitest

Taaskasutuse varasalv on lõputu: Californias asuv 70-ruutmeetrine elamu koosneb kahest ümber ehitatud omaaegsest trammivagunist. Sellised sekvoiapuidust vagunid vedasid reisijaid Santa Cruzi tänavatel kuni 1926. aastani, mil need asendati bussidega. Omanikest abielupaari sõnul on hoone ehitusaastaks tõenäoliselt 1922.

7,6 ja 9 meetri pikkuste kõrvuti pargitud vagunite rattad asendatud on vundamendiga ja liidetud need ühise katuse alla, seega pole välisilme põhjal võimalik aimatagi, millega tegu.

Majakesse mahuvad nii ruumikas elutuba, köök, vannituba kui ka magamistuba.

Vaata pilte vagunitest majakesest

 

 

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474