1. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pelguranna hruštšovkade hinna järsk tõus

Põhja-Tallinn
Foto: Risto Vähi
Olen viimastel kuudel eneselegi otseselt teadvustamata öelnud päris paljudele Pelguranna-huvilistele nõustamise käigus, et sellest saab Eesti kalleim hruštšovkade asum, kirjutab Uus Maa kinnisvarabüroo analüütik Risto Vähi oma Facebooki blogis.

Tegelikult ma päriselt ka mõtlen nii. Kui paljudele tähendab see hoonetüüp tohutut massehitusobjekti, mille valimatu "poetamisega" keerati tuksi suur hulk Eesti väikelinnu, siis Pelguranna rajati tühjale kohale ja siin hoonete paigutus töötab, olles päriselt ANSAMBEL.

Muidugi aitavad kaasa lopsakas haljastus, meri ja usinad elanikud, kes ilmade soojenedes lillepeenraid rajama kukuvad. Samuti kesklinna suhteline lähedus ja väikesed elamispinnad, mis hoiavad kõrvalkulusid üsna mõistlikul tasemel. Parkimine toimub hetkel veel kohati kaose-meetodil, kuid loodame parimat. Trendikohaks Pelguranna ilmselt ei saa, aga popiks elukohaks noortele alustajatele kindlasti. Hinnatase on teinud igal juhul tugeva hüppe ning see jääb kindlalt mikrorajoonide tippu.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474