1 märts 2017

Pelguranna hruštšovkade hinna järsk tõus

Põhja-Tallinn  Foto: Risto Vähi

Olen viimastel kuudel eneselegi otseselt teadvustamata öelnud päris paljudele Pelguranna-huvilistele nõustamise käigus, et sellest saab Eesti kalleim hruštšovkade asum, kirjutab Uus Maa kinnisvarabüroo analüütik Risto Vähi oma Facebooki blogis.

Tegelikult ma päriselt ka mõtlen nii. Kui paljudele tähendab see hoonetüüp tohutut massehitusobjekti, mille valimatu "poetamisega" keerati tuksi suur hulk Eesti väikelinnu, siis Pelguranna rajati tühjale kohale ja siin hoonete paigutus töötab, olles päriselt ANSAMBEL.

Muidugi aitavad kaasa lopsakas haljastus, meri ja usinad elanikud, kes ilmade soojenedes lillepeenraid rajama kukuvad. Samuti kesklinna suhteline lähedus ja väikesed elamispinnad, mis hoiavad kõrvalkulusid üsna mõistlikul tasemel. Parkimine toimub hetkel veel kohati kaose-meetodil, kuid loodame parimat. Trendikohaks Pelguranna ilmselt ei saa, aga popiks elukohaks noortele alustajatele kindlasti. Hinnatase on teinud igal juhul tugeva hüppe ning see jääb kindlalt mikrorajoonide tippu.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806