Autor: Simo Sepp • 26. november 2021

Kinnisvarapidu börsil: Hepsori aktsiast sai pilvelõhkuja

Täna helistati Hepsori börsikella ja aktsiatega algas kauplemine börsil.
Foto: Andras Kralla
Täna kell 10 hakkas Tallinna börsi põhinimekirjas pihta kauplemine kinnisvaraarendaja Hepsor aktsiatega ja ei kulunud minuteidki, kui äsja börsile tulnud ettevõtte aktsia hind taevastesse kõrgustesse sööstis, kirjutab Äripäev.
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474