Autor: kinnisvarauudised.ee • 28. aprill 2022

Arco Vara teatas maru vaiksest kvartalist, ühtegi objekti ei valminud

Kinnisvarafirma Arco Vara esimese kvartali võtab kokku see, et ettevõttel ei valminud ühtegi objekti, mistõttu käive ning kasum olid olematud.
Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe.
Foto: Andras Kralla

Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe ütles pressiteate kaudu, et selles kvartalis seevastu valmib kaks kortermaja ning vastavalt hüppavad ka käibe- ja kasuminumbrid. Ettevõte käive oli selle aasta esimeses kvartalis 302 000 eurot ning puhaskasum oli 16 000 eurot. Eelmine aasta samal ajal olid need numbrid 9,2 miljonit eurot ja 1,7 miljonit eurot.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474