Autorid: Tehnopol 3 KV, Astlanda Ehitus OÜ • 19. november 2022

Tallinna Teaduspargis Tehnopol valmib aasta lõpuks uus moodne äri- ja büroohoone

Juba käesoleva aasta lõpuks valmib Tallinnas Mustamäel Teaduspark Tehnopoli territooriumil uus 12 000-ruutmeetrine äri- ja büroohoone. Rentnike jaoks on hoone üheks suureks trumbiks TalTechi, IT Kolledži ja Eesti vingemate tehnoloogiafirmade vahetu lähedus. Sünergia erinevate osapoolte vahel aitab ettevõtetel kiiremini kasvada, uusi tooteid-teenuseid arendada ning seeläbi ka kergemini eksportturgudele jõuda.

Mäealuse 2/4 aadressile kerkib 8-korruseline modernne, energiatõhus ning tipptehnoloogilistele nõuetele vastav A-kvaliteediklassiga äri- ja büroohoone. Hoone vastab B-energiaklassi nõuetele, mis tähendab rentnikele madalaid kütte- ja jahutuskulusid. Kiirematel soovijatel on veel võimalus valida siseviimistlusmaterjalid vastavalt oma maitsele. Kui suvel on soov tööpäev värskes õhus mööda saata, on kõigile ligipääsetav katusel asuv ühiskasutatav terrass.

See on hoone ehitaja Astlanda Ehitus OÜ juba neljas büroohoone Mäealuse piirkonnas. Ühe pikaajalise rentniku, Siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse töötajad kiidavad ruumide kvaliteeti ja keskkonda, avaraid parkimisvõimalusi, söögikohtade valikut, looduse vahetut lähedust ning sporditegemise võimalusi. Teaduslinnakus endale kodu leidnud mainekad tehnoloogiaettevõtted nagu Skype, Cybernetica, Starship Technologies ja Ektaco. Ka Astlanda enda kodu asub Mäealuse bürookompleksi ruumides.

Hooned asuvad logistiliselt kergelt ligipääsetavas kohas, siia on väga hea transpordiühendus erinevatest linnaosadest ning piisavalt parkimiskohti töötajatele ja külalistele.

Teaduspark Tehnopol on teadus- ja ärilinnak, mis aitab alustavatel ja arenevatel tehnoloogiaettevõtetel kiiremini kasvada, pakkudes moodsaid büroopindasid koos kõige sinna juurde kuuluvaga ning tipptasemel nõustamist oma äri arendamiseks. Lisaks pakutakse palju erinevaid ja vajalikke teenuseid: seminari- ja koosolekuruumid, lastehoid, ujula, autohooldus, SPA, bowling ja hostel.

Osa Tehnopoli innovatsiooniteenusest on koos SEB Innovatsioonikeskusega sündinud Innovatsiooniliidrite Klubi, mille ühistegevused, innovatsioonialane koostöö ja tihe ideede vahetus sillutavad tee uudsete tulevikulahendusteni viies nii Eesti ettevõtted innovatsiooni eesliinile maailmas.

- A-kvaliteediklassiga ärihoone Mustamäel Teaduspargi linnakus

- Innovatsiooniliidrite Klubi soodustab ettevõtete omavahelist koostööd ja Sinu ettevõttele kiiremat kasvu

- Soodne rendihind, alates 12€/m2

- 600-kohaline autoparkla

- 100-kohaline jalgrattaparkla

Tunned huvi büroopinna vastu uues Tehnopoli kvartali ärihoones? Küsi julgelt pakkumist või võta lisainformatsiooni saamiseks ühendust: Maarika Maripuu, tel 507 2697, [email protected].

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474