Autor: Endover • 8. detsember 2022

Endover rajab uusarenduse Viimsi rannapromenaadi servale

Endover rajab Viimsi liivaranna piirile neli uut kortermaja, kus on merevaatega penthouse korterid ning katuseterrassid. Haabneeme kinnistutele Kaluri tee 21, Kaluri tee 23 ja Kivila tee 2 valmivatesse eksklusiivsetesse elamutesse saavad esimesed elanikud sisse kolida 2024. aasta alguses.

„Viimsis näeme juba täna selget uute korterite defitsiiti ning kahtlemata on see populaarseim Tallinna-lähedane elupiirkond,“ sõnas Endoveri juhatuse liige Robert Laud. „Uusi kortereid on Viimsisse viimastel aastatel väga vähe juurde lisandunud ning elamispindade vähene saadavus hoiab nii nõudluse kui hinnad pigem kõrgel. Ka Tallinna linn on sellel suunal panustanud ja pärast Reidi tee avamist on ühendus südalinnaga muutunud kiiremaks ja mugavamaks,“ lisas Laud.

Riviera Viimsi nime kandvad tulevased elamud asuvad sõna otseses mõttes liivaranna ääres. Tegemist on kõige mereäärsemate kinnistutega, kust saab astuda otse hooldatud ja looduskaunisse mereranda. Vahetus läheduses asub Viimsi populaarseim rannarestoran OKO ning kaugel ei ole ka Viimsi keskus SPAde, kaupluste, kino ja kooliga. Südalinn on vaid 20-minutilise autosõidu kaugusel,“ sõnas Endoveri müügiosakonna juht Olari Vokk. Riviera kodude eelmüük on alanud ning esimesed ostukokkulepped sõlmitud.

Endoveri ja Riviera Viimsi loovjuhi Maarja-Linda Tauri sõnul on Riviera kodud inspireeritud ümbritseva rannamaastiku looduslikust ilust. „Neutraalsed värvid ja kvaliteetsed looduslikud materjalid loovad rahuliku õhkkonna, mille taustaks on lummav vaade merele. Tänu suurtele aknapindadele, nurgaakendele ja avaratele klaaspiirdega rõdudele ning terrassidele on Riviera kodud valgusküllased ning hingavad ühes rütmis ümbritseva loodusega,“ märkis Taur.

Korterite juurde kuuluvad avarad rõdud või terrassid suurusega kuni 145 m2, kust paistavad vaated Tallinna lahele ja Haabneeme rohetavale loodusele. Hoonete ehitusel pannakse rõhku kõrgele ehituskvaliteedile ning modernsele ilmele, sest sellesse piirkonda otsib eluaset klient, kes hindab esmaklassilist taset nii sise- kui välisviimistlusel. Kokku 65 korteriga arenduses on kahetoaliste suurus 58 m² ja 5-toalised penthouse´id kuni 136 m². Hoonete vahele rajatakse pargiala ning avar terrass puhkealadega. Enamus parkimiskohti asuvad maa-aluses parklas, tagatud ka elektriautode laadimise võimalus, hoonete katusel on päikesepaneelid. Hooned asuvad rahulikus eramajade piirkonnas, vahetult kõrval hooldatud liivarand mitmekesiste vabaaja veetmise ja sportimise võimalustega.

Vaata pilte galeriist!

Endover jätkab aktiivselt ka oma seniste suurarenduste Volta kvartali ja Rocca Towersi kõrghoonetega. Rocca Towers II 18-korruseline kõrghoone on valmis ja lõppjärgus on ka III kõrghoone ehitus. Kokku valmib Rocca Towersi kvartali Haaberstis viis hoonet, milles on üle 332 korteri ja rohkem kui 4000 m2 ulatuses äripindasid.

Ka Volta elu- ja ärikvartali uue etapi esimene hoone, 1912. aastat pärit ja 172 meetrit pikk ajalooline kaarakendega paekivihoone Volta Galerii Loftid, on värskelt valminud, järgmise aasta I pooles lisandub 6 KOKO arhitektide projekteeritud A energiaklassi uusehitist. Ettevalmistamisel on ka Volta järgmised etapid ja kvartalisisese pargi rajamine.

„Meil on täna Merko ja Bonava kõrval töös turu suurimad arendusmahud, mis võimaldavad meil vastavalt turu nõudlusele projekte ajatada. Täna oleme heas seisus, meil on üle 300 ühiku valmis ja lähiajal valmivat kaupa, mida defitsiitsel turul pakkuda,“ sõnab Robert Laud, Endoveri juhatuse liige.

Endover on 25 aastase tegutsemiskogemusega Eesti kinnisvaraarendaja, mis loob väärtust linnaruumi ning rajab terviklikke elu- ja ärikeskkondasid. Ettevõtte portfellist leiab 70 maja ja 2840 korterit kogupinnaga 368 000 m².

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474