Autor: Endover • 19. aprill 2023

Kõige rannaäärsem arendus ehk Riviera Viimsi on nüüd müügis

Viimsis asuva kauni Haabneeme liivaranna äärde kerkivad juba aasta pärast kaasaegsed Riviera kodud, mis toovad Eesti rannajoonele killukese Prantsusmaa ja Itaalia ranniku-kuurortite lõputut mereäärset puhkust ja slow-living elustiili.

Kui ajalooliselt oli riviera näol tegemist mööda rannikut kulgeva väikse mereäärse linnakesega, kus käidi tuulutamas keha ja meelt, siis täna võib rivierast saada kodu neile, kes hindavad loodust, rahu ja isiklikku ruumi.

Mereäärne valgus ja avarus

Riviera Viimsi eluhooned asuvad rahulikus eramajade piirkonnas, vahetult kõrval puhas liivarand ning meri. Tegemist on Eesti kõige rannaäärseima arendusega, mille iga väiksemgi detail kutsub nautima slow-living elustiili.

Riviera kodudes on avarad 2-5-toalised korterid suuruses 58–139 ruutmeetrit ning läbi kahe korruse kulgevad penthouse-korterid. Korterites on maast laeni efektsed nurgaaknad ja suured klaaspiiretega rõdud, mis võimaldavad võtta ümbritsevast keskkonnast maksimumi. Muutlik ilm, aastaajad ja meri üllatavad iga päev uute vaadetega, mis mõjuvad laiuvatest akendest justkui kaunite looduse rütmis vahelduvate kunstiteostena.

Tõeliselt avarate läbi kahe korruse kulgevate penthouse-korterite juurde kuulub suur katuseterrass, millelt nautida rannaäärse looduse ja mere igapäevaseid vaatemänge Tallinna lahel, Haabneeme rannal ning kõrghaljastatud puistul.

Rõdud ja terrassid on korteritele mõnusaks laienduseks, taustaks meri ja lõputuna näiv liivarand kui ka hästi hooldatud rohetav Haabneeme puistu. Võta endale aega, et veeta oma koduterrassil pikki õhtuid pere ja sõprade seltsis, ümbritsetuna hingematvatest vaadetest keset ühte Eestimaa kaunimat randa.

Kaasaegne oaas

Suuremate korterite juurde kuuluvad saunad ning kõikidesse penthouse-korteritesse saab ehitada kaminad, mis aitavad luua õdusat ja kodust olemist, eriti sügis- ja talvekuudel, aga ka varakevadel, mil meri ja elu rannajoonel on muutlikum. Penthouse-korterite terrassidele on tehtud ettevalmistus mullivanni paigalduseks, kuid miks mitte paigutada katuseterrassile hoopis näiteks välikino?

Kaasaegseid Riviera Viimsi kodusid iseloomustab kõrge kvaliteet ja innovaatilised lahendused. Kõikides korterites on targa kodu lahendus, mis võimaldab nutikalt juhtida nii kütet, ventilatsiooni, jahutust ning videofono süsteemi. B-energiaklassiga korterites on säästliku küttelahendusena maaküte ja energiasäästlik soojustagastusega ventilatsioon. Südasuvist kuumust tasakaalustavad tipptasemel jahutussüsteem tubades, värske mereõhk terrassidel ja muidugi koduuksest mõne sammu kaugusele jäävad värskendavad lained.

Kõigi nelja hoone all on maja-alune autoparkla ning kõigile parkimiskohtadele on loodud võimekus elektriauto laadija paigaldamiseks. Igas hoones on lift, millega saab mugavalt ka parkla korruselt oma korteri juurde.

Kodu, mis on looduse nägu

Rannajoone serval asuvate kodude disainis on aga ammutatud inspiratsiooni Eesti rannikumaastiku ja mere ehedast ilust. Minimalistlik ent detailsusteni viimistletud sisemus on loodud loodusega kokku kõlama ning hinna sisse kuuluvas luksusklassi siseviimistluses kõlavad õhulised, helged ja naturaalsetes toonides lahendused, mis toovad kodudesse mereäärset hingamist ja kergust.

Riviera kodudes on kasutusel looduse mustrimängud, mis toovad mereääre ambience’i otse rannajoonelt koju: ühes paketis leiab näiteks suuremõõdulised travertiinist plaadid, milles kumab läbi liiva muster, teises disainlahenduses aga rannaliivale uhutud adrust inspireeritud roheka tooniga marmori.

Merelainetuse voog jätkub põrandatel, kuhu saab valida Prantsuse kalasaba mustriga tammeparketi kas valges või moodsalt helehallis toonis. Magamistubade põrandaid ilmestab aga hoopis pehme vaipkate, mis kutsub alustama ja lõpetama oma päeva ümbritsetuna mereranna pehmusest.

Kõik vannitoad on juba sisustatud – LED-peeglid ja valamukapid kuuluvad kodude hinna sisse ning vannitubadesse on valitud maailma tipptootja AXOR eriviimistluses kvaliteetsegistid.

Rannaäärne melu

Riviera kodud asuvad keset loodust: ühel pool meri, teisel pool roheline metsatukk. Kodu juurest kulgev rannapromenaad pakub mitmekülgseid ja kvaliteetseid toiduelamusi nagu näiteks kõrgelt hinnatud restoran OKO, aga ka küllaga mõnusat südasuvist rannamelu.

Naudi hommikust jooksuringi otse rannaliival koos kosutava suplusega, mängi koos sõpradega rannavollet ja -tennist või aeruta SUP-laual mööda päikeseloojangus kuldselt sillerdavat vett. Seda kõike otse oma koduhoovis – looduskaunil Haabneeme liivarannal.

Viimsi Riviera kodud pakuvad küll rahu ja eraldatust, kuid asuvad Tallinna linnapiirist tegelikult vaid ühe kilomeetri kaugusel. Lähim bussipeatus jääb 200 meetri kaugusele ning kesklinna jõuab mööda Reidi teed tipptunnil ca 20 minuti ja muul ajal vaid 15 minutiga.

Riviera kodud ühendavad endas elu kõige kaunima osa ning slow living-elustiili, mis seab esikohale nautimise. Need on kodud, kus on päriselt aega elada.

Riviera Viimsi kodude müük on alanud. Broneeri otse veebis juba täna!

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474