Autor: Pinered Metsatuka OÜ • 13. mai 2024

Viidumetsa – ela nii, et iga päev ongi puhkus

Kodu algab armastusest – nende vastu, kes on Sulle kõige tähtsamad, selle pärast, mis on kõige olulisem. Algab kvaliteetsest ruumist, kus saad olla perega koos ja elada hetkes. Algab varahommikusest päikesekiirest terrassil ja kastepiisast murul, linnulaulust metsaveerel ja tuulemühast mändide ladvas.
Viidumetsa arendatav elukeskkond Aegviidus on kui armastuskiri loodusele – jätkusuutlikud ja targad tippklassi kodud asuvad maaliliste järvede ja metsade vahel.

Juba ammu pole me töö tegemiseks aheldatud paikseks tolmu ja kära sisse. Ära rüga selleks, et nädalavahetusel sellest viivuks eemale põigata – elagi nii, et iga päev on kosutav puhkus, kui pastaka lauale paned ja arvutiklapi kinni lööd. Oleme nüüdisajal ise oma aja ja ruumi otsustajad – maal olemine ja elamine pole enam liigne luksus, vaid äratundmine ja teadlik elukeskkonna valik. Looduse keskel on suvepäeval enesestmõistetav joosta kodukontorist järve ennast jahutama. Ja on lihtne enne uinumist imetleda värskes õhus õhtukuma. Ainulaadset ilu ja vaikust aja täielikuks maha võtmiseks pakuvad Sinu tulevase kodu lähistel Kõrvemaa rabamaastikud.

Viidumetsa on läbimõeldud infrastruktuuriga kasvav kogukond, kuhu on kerge sulanduda ja samal ajal oled vaba, mida ongi tasakaalustatud eluks vaja. Igapäevatoimetusteks on Aegviidu südamesse mõneminutiline autotee või jalgrattasõit, asulakeskuses on kiireks transpordiühenduseks suuremate linnadega raudteejaam. Ja Viidumetsast pealinna sõita on sujuvam, kui trügida tipptunnil selle ühest otsast teise. Lisaks kulgeb tee Tallinnasse ilusa looduse keskel – nii saad pingevabalt ümber häälestuda.

Viidumetsa arendatav elukeskkond Aegviidus on kui armastuskiri loodusele – jätkusuutlikud ja targad tippklassi kodud asuvad maaliliste järvede ja metsade vahel.

Kas oled aktiivse eluviisi ja spordi harrastaja? Anna meile teada, mis sind innustab ja liikuma paneb! Kas Su peres kasvavad juba väikesed sportlased, kes tahaksid turnida mänguväljakul? Või sirguvad tulevane arhitekt ja ehitaja, kes rõõmuga pärast vihma uusi liivalosse püsti paneksid? Kui oled aktiivne, saad Viidumetsas alati jalutada matkaradadel, sõita jalgrattaga kergliiklusteedel ning kodu lähedal suviti ujuda ja talvel suusatada.

Loome siia arendajana hubased tingimused, kus tahaksime ka ise olla. Viidumetsa kodude valikus on ruumikad eramud ja kompaktsemad ridaelamud – midagi igale maitsele nii aastaringseks elamiseks kui ka suvilaks või investeeringuks. Võid valida ka ainult köögiala ja puhkeruumiga soojustatud saunamaja või osta hoopis hoonestama maatüki.

Energiasäästlikke eramutüüpe on sõltuvalt tubade arvust kolm. Viidupesas on igal asjal oma koht, ruutmeetritki raiskamata. Avar Viidukodu on loodud kõiki lastega pere vajadusi silmas pidades ja teretulnud on ka neljajalgsed lemmikud. 6–7 toaga Viiduvilla täidab ka kõige ruuminõudlikuma pere ootused – ühe katuse alla mahuvad isegi klaveritund ja pühapäevased vaikuseminutid.

Kõigi hoonetüüpide fassaadikatteks on kvaliteetne puitlaudis, puidust on ka terrassid, varikatused ja katuselae kandekonstruktsioonid ning paljud siseviimistluselemendid. Avatäideteks on kolmekordsed pakettaknad ning katusekatteks terasplekk. Ka meie siseviimistluspaketid on kantud loodusromantikast– Kastehein, Metsakohin, Männilaan, Vesihobu. Sinu peamine mure olgu läbi mõelda, kas oled hommiku- või õhtupäikese nautleja – nii saad elumaja asendi enesele sobivaks.

Julgustame Sind oma tulevast kodu koos meiega kavandama ja osa saama lisavõimalustest. Oleme veendunud, et püsiv t utvus enese ja loodusega on inimesele emotsionaalselt parim. Inspireeru koos meiega: viidumetsa.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474