Autor: kinnisvarauudised.ee • 13. veebruar 2019

Valmis kinnisvarakorrashoidjate raport

Äripäeva Infopank sai valmis kinnisvarahooldusega tegelevate ettevõtete kvartaliraporti 2018. aasta viimase kvartali analüüsiga. Kvartaalne raport annab täieliku ülevaate valdkonna ettevõtete konkurentsivõimest.

Autor: Pixabay

"Alustasime mullu alustasime valdkonna konkurentsiraportite koostamist ja see leidis lugejate sooja vastuvõtu. Suutsime näidata valdkonna pikaajalisi trende ja jälgida üksikute ettevõtete liikumisi. Sellisel põhjalikul turuülevaatel on kindlasti oma koht, kuid paratamatult jääb see analüüs nn pildiks tahavaatepeeglis," ütles Äripäeva peadirektori asetäitja Toomas Truuverk.

"Valdkonna kvartaliraportiga toome esimest korda taolise turuülevaate peaaegu reaalaega. Või siis ütleme, et vähemalt küljepeeglisse. Kvartaliraport on suurepärane materjal saamaks pilti lähimatest konkurentidest või peamise koostöövaldkonna ettevõtetest."

Valdkonna kvartaliraport baseerub Eesti Maksu- ja tolliameti kogutud ja avaldatud ettevõtete 2017. ja 2018. aasta kvartalipõhistele äriandmetele, Äriregistri ja Statistikaameti informatsioonile ning ettevõtjate hulgas läbi viidud küsitlustele.

Raportisse on kaasatud ettevõtted, mille aastane müügitulu ületab vaatlusaluses ajavahemikus 100 000 euro piiri.

Raport analüüsib ettevõtete viimase kvartali majandusnäitajaid, mille põhjal on välja toodud valdkonna arengutrendid ja ettevõtete pingeread. Veel leiab raportist uuemad finantsandmed, eksperdi kommentaari valdkonna hetkeseisule, valdkonna trendid, ettevõtete reitingud ja prognoosid tulevikuks.

Kinnisvarahooldajate raport ilmub 4 korda aastas. Lisaks ilmub sügisel aastaraport, mis tugineb analüüsis majandusaasta aruannete andmetele.

Soeta värske kinnisvarahooldajate kvartaliraport SIIT

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474