18. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andres Toome alustas Pärnu mnt büroohoone ehitust

Andres Toomele kuuluv Lynn Group alustab sel nädalal ehitustöödega Pärnu maantee äärses ärikvartalis, ehitades sinna 50 miljoni kroonise büroo- ja tootmishoone.

Toome arendatav ärikvartal asub Pärnu maantee, Kohila tänava ja Järvevana tee vahel. Eelmisel neljapäeval nurgakivi saanud arenduse esimene osa - büroo- ja tootmishoone aadressil Pärnu mnt 139E valmib järgmise aasta märtsis.

Ehitatavasse hoonesse tulevad Lincona põrandakeskuse laopinnad ja büroo, informatsioonilogistikaga tegeleva Itella Estonia tootmine ja bürooruumid, Lakrito trükikoja tootmisruumid ja büroo. Uut büroohoonet ehitab Mason Ehitus, projektijuhtimisteenust osutab AS SWECO Eesti ja omanikujärelvalvet teostab ACTO Consult OÜ.Lynn Group AS tegeleb kinnisvara arendamise ja üürimisega aastast 1999. Ettevõtte suuremateks arendusprojktideks on Pärnu mnt.139c asuv Siemensi maja ja Mustamäe tee 50 asuv büroohoone. Ettevõte teenis 2005. aastal 20 miljoni kroonise müügitulu juures 8,3 miljonit krooni puhaskasumit.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474