19. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BRC Kinnisvara alustas Juhkentali 52 korterelamu-ärihoone müüki

BRC Kinnisvara alustas Tallinna kesklinnas uue korterelamu-ärihoone müüki. Hoone on planeeritud 28 korteri ning 450m2 äri-ja büroopinnaga.

Juhkentali 52 korterelamu - ärihoone asub kiiresti arenevas kesklinna osas, kus on väga hea ühendus südalinna ja teiste linnaosadega. Hoone esimesel ja teisel korrusel on osaliselt äri- ja büroopinnad ning korterid. Kolmandast kuni kuuenda korruseni on tüüpkorrused. Planeeritud korterid on kahe- kuni neljatoalised. Iga korteri juurde kuulub rõdu(d) või prantsuse rõdu ning panipaik.

Lähiaastatel plaanitakse Lastekodu tn 48 kinnistu hoonestamine korterelamutega. Samuti plaanitakse hoonestada Zelluloosi äri- ja vabaajakeskus, mis tervikuna tõstab kogu piirkonna väärtust.

BRC Kinnisvara on kõiki kinnisvarateenuseid pakkuv ettevõtete grupp Baltikumis, mis omab esindusi Eestis, Lätis ja Leedus. BRC Kinnisvara alustas tegevust 1998. aastal OÜ Balti Realiseerimiskeskuse (BRC) koosseisus.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474