27. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laanet: Politsei töö paremaks muutmine nõuab pingutust

Tänasel Riigikogu infotunnil teatas siseminister Kalle Laanet, et politsei tööd tuleb parandada, kuid see nõuab kõigilt suurt pingutust.

"See, et politseiorganisatsioonis on toimunud suured inimeste lahkumised, see pole kellelegi üllatus. Politsei tööd üleöö paremaks muuta pole võimalik. See nõuab meilt kõigilt suurt pingutust," kommenteerib Laanet kuue inimese karistamist seoses Tatjana Sarzanova tapmisel tehtud ebapädeva tööga.

"Kaalusin sündmuste ajal ka mõtet tagasi astuda, kuid võttes vastutuse astuda siseministri ametikohale, võtsin vastutuse ka probleeme lahendada, mitte nende eest põgeneda. Tagasiastumine oleks olnud kergema vastupanu teed minek," täpsustab Laanet tagasiastumise küsimust.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474