27. september 2006

Laanet: Politsei töö paremaks muutmine nõuab pingutust

Tänasel Riigikogu infotunnil teatas siseminister Kalle Laanet, et politsei tööd tuleb parandada, kuid see nõuab kõigilt suurt pingutust.

"See, et politseiorganisatsioonis on toimunud suured inimeste lahkumised, see pole kellelegi üllatus. Politsei tööd üleöö paremaks muuta pole võimalik. See nõuab meilt kõigilt suurt pingutust," kommenteerib Laanet kuue inimese karistamist seoses Tatjana Sarzanova tapmisel tehtud ebapädeva tööga.

"Kaalusin sündmuste ajal ka mõtet tagasi astuda, kuid võttes vastutuse astuda siseministri ametikohale, võtsin vastutuse ka probleeme lahendada, mitte nende eest põgeneda. Tagasiastumine oleks olnud kergema vastupanu teed minek," täpsustab Laanet tagasiastumise küsimust.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474