3. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facio nõuab teatrilt trahviraha tagasi

Rakvere teatri renoveerija AS Facio Ehitus nõuab kohtu kaudu saamata raha, mille SA Rakvere Teatrimaja jättis lepingutähtaja ületamise tõttu maksmata, kirjutab Äripäev.

Viru maakohtu Rakvere kohtumajas oli eile eelistung, kus arutati Facio Ehituse hagi, milles ehitusfirma nõuab Rakvere Teatrimajalt 0,5 miljonit krooni.

Rakvere Teatri esindaja, vandeadvokaat Küllike Nammi sõnul kohaldas Rakvere Teater leppetrahvi, sest peatöövõtja Facio Ehitus ei andnud objekti eelmise aasta suvel lepingus ette nähtud ajaks üle. "Teater kohaldas leppetrahvi kahe nädala ulatuses ning tegi vastava tasaarvelduse," rääkis Namm. "Facio Ehitus pöördus kohtusse, et saada tagasi tasaarveldatud summa koos intressidega."

Facio Ehituse esindaja, advokaat Tarmo Peterson keeldus lepingu pinnalt tekkinud vaidlust kommenteerimast, viidates Facio Ehituse ja Rakvere Teatrimaja vahelisele töövõtulepingule, mille sisu ja täitmist puudutav informatsioon on konfidentsiaalne. Renoveeritud Rakvere teater avas uksed eelmise aasta 22. septembril.

Rakvere teatri renoveerimine läks maksma 37 miljonit krooni. Vaidluse arutelu jätkub kohtus 19. detsembril.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474