10. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Colemont ostis Hansa Kindlustusmaakleri ärikliendiüksuse

Täna sõlmitud lepinguga müüakse Hansa Kindlustusmaakleri ärikliendiüksus Colemont Eesti Kindlustusmaaklerile, teatas Hansapank.

"Selle tehinguga saab teoks Hansa Varakindlustuse asutamisel välja kuulutatud ärikliendi üksuse väljamüümine Hansapanga Grupist," ütles Hansa Kindlustusmaakleri juhatuse esimees Kaido Tõnisson. Ta märkis, et Colemonti pakkumine valiti välja kolme avalikul konkursil lõpuvooru pääsenud pakkumise seast.

Ostu-müügilepingu tingimused on konfidentsiaalsed.

"Tehing on järgmine samm Colemonti ambitsioonikas laienemisstrateegias Eesti turul," kommenteeris Colemont Eesti Kindlustusmaakleri juhatuse esimees Heiki Nurmeots.

Hansa Kindlustusmaakleri ärikliendi üksuse müügikavatsusest andis Hansapanga Grupp teada juba mais, kui asutati uus kindlustusselts Hansa Varakindlustus. Hansa Kindlustusmaakleri erakliendi üksuse tegevus on lõpetamisel - uusi kindlustuslepinguid ei vahendata, vaid teenindatakse olemasolevaid kliente kuni nende lepingutähtaja lõpuni.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474