11. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimsi elanikud upuvad arendaja tõttu mutta

Uus-Kooli elamurajooni elanikud pole nõus taluma raskeveokite liiklemist külateel, kirjutas Eesti Päevaleht.

Viimsi valla Haabneeme aleviku serval käib augustist alates vilgas ehitustegevus, kuna arendaja Laanekivi Kodu OÜ eesmärk on kolme aastaga 20 hektari suurusele metsaga kaetud maa-alale ehitada uus elamurajoon.

Laanekivi kodu OÜ esindajad teatasid aripaev.ee-le, et nemad hetkel teemat ei kommenteeri.

Selle naabruses asuva elamu omaniku Inari Truumaa sõnul on mõeldamatu, et nii temal kui ka Uus-Kooli elamurajooni ligi 90 elanikul tuleb veel kolm aastat taluda uue elamurajooni ehitusest tulenevaid ebameeldivusi, sest kõik need raskeveokid, traktorid ja buldooserid pääsevad ehitusplatsile vaid neid teid pidi, mis paraku just nende akende alt ja värava tagant läbi lähevad. Ligi paari kuuga on Vardi ja Lille tee jalakäija jaoks peaaegu läbimatuks muutunud.

Pideva müra ja lagunevate teede vastu kaitsetud elanikud arvamusel, et vallavalitsus on seadnud esikohale mitte nende, vaid arendaja huvid.

Viimsi valla kommunaalameti juhataja Indrek Mäeküngas ütles, et arenduspiirkonnale on eelmisel aastal kehtestatud detailplaneeringus ette nähtud ligipääs käesoleval ajal kruusateeks oleva Vardi tee kaudu. Ta kinnitas, et olemasolevate infrastruktuuride rajamisel on arvestatud uue elamurajooniga.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474