13. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prefektuur: Keilas ei tegutse sarivägistaja

Keila linnas levivad kuuldused mitme alaealise vägistamisest ning sellega seotud surmajuhtumist ei vasta tõele, teatas Põhja Politseiprefektuur.

Oktoobrikuu jooksul on Keila linnas toimunud kaks vägistamist, mille ohvriteks on 5- ja 9-aastane tüdruk. Mõlemal juhul alustati kriminaalmenetlus Karistusseadustiku § 141 alusel, mis käsitleb vägistamist. Tegemist on kahe erineva menetlusega ning kogutud andmete põhjal ei ole alust arvata, et need kaks juhtumit on omavahel seotud.

Politseiprefektuuri lastekaitsetalituse politseijuhtivinspektor Pille Alaveri sõnul on tegemist äärmiselt tõsiste kuritegudega. "Teeme omalt poolt kõik, et mõlemad juhtumid lahendada," ütles Alaver.

Seoses 11. oktoobril toime pandud kuriteoga ootab Põhja prefektuuri lastekaitsetalitus informatsiooni kõigilt, kes on näinud järgnevale kirjeldusele vastavat meesterahvast.

Mees on 30-50 aastane, umbes 165 cm pikk ning räägib eesti keelt vene aktsendiga. Tal on väga lühikesed tumedad juuksed (n.ö siilisoeng), paksud kulmud, tumedad silmad ja tumedad silmaalused. Mees on pontsaka kehaehitusega. Ta kandis musti dressipükse ja õhukest musta värvi jopet ning triibulist kootud suusamütsi.

Mees kasutas beežikasvalget neljaistmelist kaubikut.

Palume kõigil, kellel on kirjeldatud meesterahva kohta informatsiooni, helistada Põhja Politseiprefektuuri lastekaitsetalituse telefonil 612 5921, 5594 7182 või politsei üldnumbril 110.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474