17. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ratas: turvalisim on Lasnamäe linnaosavalitsus

Tänasel pressikonverentsil linnavalitsuses tõi Jüri Ratas eeskujuliku näitena turvanõuete täitmise osas välja Lasnamäe.

Ülejäänud linnaosadel on kõigil ametiasutustes turvalisuse tagamisega probleeme. Turvaaudit ei käsitlenud ainult turvalisuse küsimusi, vaid uuriti ka tuletõrjega seonduvat." Inimestel peab olema tulekahju korral piisavalt varuväljapääse. Hetkel on olemas linnaosasid, kus on olemas tehnika, kuid see ei tööta. See tuleb üle vaadata ja korda teha," täpsustas linnapea.

" Linnavalitsusse tulevad külalised tuleb registreerida. Lisaks peab rakendama rohkem turvamehi ning kasutusel tuleb võtta paanikanupud," lisas Ratas.

Tallinna linnavalitsus tellis septembri keskel pärast Haabersti linnaosavalitsuses toimunud sündmusi turvaauditi, mis hindas riske 23 Tallinna ametiasutuses. Kõige eeskujulikuma näitena tõi Ratas välja Lasnamäe linnaosavalitsuse.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474