23. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mažeikiu Nafta saab suurima kindlustusraha, mis kunagi Balti riikides välja makstud

Mažeikiu Nafta kindlustuse esindajad vaatavad juba üle lepinguid ja õnnetuse võimalikke põhjuseid, kirjutas BBN.

Kindlustuse vahendaja Aon Lietuva peadirektor Giedrius Kazlauskas kinnitas, et saadav kindlustustoetus on pretsedenditu Leedus ja Balti riikides. Lõplik kindlustussumma sõltub veel mitmetest faktoritest.

"Ma ei taha arutada täpseid numbreid, las eksperdid tegelevad nendega. Täpne summa sõltub stsenaariumist, kuidas Mažeikiu Nafta varad taastatakse ja kas kahjustatud seadmeid on võimalik ka tulevikus kasutada," ütles Kazlauskas.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474