23. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mažeikiu Nafta saab suurima kindlustusraha, mis kunagi Balti riikides välja makstud

Mažeikiu Nafta kindlustuse esindajad vaatavad juba üle lepinguid ja õnnetuse võimalikke põhjuseid, kirjutas BBN.

Kindlustuse vahendaja Aon Lietuva peadirektor Giedrius Kazlauskas kinnitas, et saadav kindlustustoetus on pretsedenditu Leedus ja Balti riikides. Lõplik kindlustussumma sõltub veel mitmetest faktoritest.

"Ma ei taha arutada täpseid numbreid, las eksperdid tegelevad nendega. Täpne summa sõltub stsenaariumist, kuidas Mažeikiu Nafta varad taastatakse ja kas kahjustatud seadmeid on võimalik ka tulevikus kasutada," ütles Kazlauskas.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474