25. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meelis Lao taas välismaal

Kuigi prokurör taotles äsja skandaalse ärimehe Meelis Lao vahistamist, et ta kohtupidamisest kõrvale ei hoiaks, lubas kohus Laol taas välismaale sõita, kirjutab SL Õhtuleht.

Lao (40) küsis Harju maakohtu teatel kohtult luba sõita 20.–27. oktoobrini Venemaale Moskvasse ja Inglismaale. Viimati jättis Lao juba mitmendat korda kohtuistungile minemata, sest oli enda väitel Moskvas äkitsi haigeks jäänud. Mehe advokaat aga tõbe selgitada ei osanud. Seepeale taotles prokurör Lao vahistamist, kuid kohus keelas mehel vaid kodust loata lahkumast.

Lao on kohtu all süüdistatuna tunamullu septembris Tallinnas Viru tänava McDonald`si kiirsööklasse tungimises. Lao ja ta kaaskond keelasid personalil sööklasse sisenemast, sest asutuse rendileping olevat lõppenud. Sissetungijad nimetasid end majaomaniku esindajateks. Mõni päev hiljem sai McDonald`s kohtu kaudu õiguse samas paigas äri jätkata.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474