25. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tänased sünnipäevalapsed

Täna on sünnipäev järgmistel ettevõtlikel inimestel ja tuntud ühiskonnategelastel. Palju õnne!

Kalju Hermann, Kavastu Põld AS

Jüri Kuuskemaa, Eesti Kunstimuuseum, Kadrioru Kunstimuuseumi kuraatorNiina Suturina, IVC Arvutiteenused OÜ, direktorAnu Are, Vinni Vallavalitsuse maanõunikHelle Nimmerfeldt, Farve ASi tegevdirektorOleksandr Bieda, Akronto ASi nõukogu esimeesJüri Mõis, Meta-EKS SP ASi juhatuse esimeesElme Tamm, Plus OÜ pearaamatupidajaAnu Ericson, NCC OÜKersti Etverk, Kärla Vallavalitsuse maanõunikReet Krause, FIE, vabakutseline sisearhitektSirli Tomson, Nevelet OÜ juhatajaUrmas Saksakulm, ETP Grupp AS, keskkonnatehnika osakonna juhatajaElvis Liivakant, York Internationali müügijuhtMargus Norkko, Alter Electric OÜ müügijuhtAndre Liplik, ATP Free Speed OÜKersti Jeets, Falber OÜ

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474