25. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tänased sünnipäevalapsed

Täna on sünnipäev järgmistel ettevõtlikel inimestel ja tuntud ühiskonnategelastel. Palju õnne!

Kalju Hermann, Kavastu Põld AS

Jüri Kuuskemaa, Eesti Kunstimuuseum, Kadrioru Kunstimuuseumi kuraatorNiina Suturina, IVC Arvutiteenused OÜ, direktorAnu Are, Vinni Vallavalitsuse maanõunikHelle Nimmerfeldt, Farve ASi tegevdirektorOleksandr Bieda, Akronto ASi nõukogu esimeesJüri Mõis, Meta-EKS SP ASi juhatuse esimeesElme Tamm, Plus OÜ pearaamatupidajaAnu Ericson, NCC OÜKersti Etverk, Kärla Vallavalitsuse maanõunikReet Krause, FIE, vabakutseline sisearhitektSirli Tomson, Nevelet OÜ juhatajaUrmas Saksakulm, ETP Grupp AS, keskkonnatehnika osakonna juhatajaElvis Liivakant, York Internationali müügijuhtMargus Norkko, Alter Electric OÜ müügijuhtAndre Liplik, ATP Free Speed OÜKersti Jeets, Falber OÜ

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474