27. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kass tekitas autole 22 000 krooni remondikulu

Autoomanik pidi kaskokindlustusest hoolimata tasuma oma kass Intsu mootorisse ronimise tõttu 22 000 krooni remondikulu, kirjutas Eesti Päevaleht.

Augustis ostis Mulgimaa mees Harri Laande Siller Autost Hansaliisingu abiga uhiuue Seat Cordoba. Jõudis kolme nädalaga sõita maha 3050 kilomeetrit, kui juhtus õnnetus.

Laande pajatas, et oli hakanud ühel pimedal õhtul koduhoovist välja sõitma, kui kostis imelik müts ja äkki suri mootor välja. Läks siis mees asja uurima ja tõstis kapotikaane üles, sealt aga pistis metsa poole plehku nende kallis kass Ints. Kapotialune oli kassikarvu täis, neid jagus tuustidena ka koduõuele.

Kuna Seesamis oli Hansaliisingu vahendusel tehtud autole nii tava- kui ka kaskokindlustus, ei hakanud Laande ise auto kallal midagi tegema, vaid jättis olukorra täpsema uurimise ning remondi Seati ametliku esindaja Siller Auto hooleks.

Ebameeldiv üllatus ootas teda aga ees siis, kui Seesamist öeldi: kassi põhjustatud õnnetusi kasko ei kata ja auto omanikul tuleb remont ise kinni maksta. Kui kaskokindlustuse puhul on omavastutus 3000 krooni, siis Laande pidi rahakotti kergendama seitse korda suurema summa ehk 22 000 krooni võrra.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474