1. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riia uued korterid on kallimad Tallinna ja Vilniuse omadest

Uute korterite hinnad on Riias juba 10-15% kõrgemad kui Vilniuses ja Tallinnas, kirjutas BBN.

Vastavalt kinnisvarabüroo Ober-Haus kinnisvaraturu uuringule ei ole Tallinna ja Vilniuse kinnisvara hindades muutusi näha, samas Riia kinnisvara hinnad on suve jooksul jätkanud tõusmist. Riia kinnisvara praegune hinnatõus on aeglasem kui eelmistel aastatel.

Ober-Hausi hinnangul on selle aasta algusest kuni maikuuni tõusid kinnisvara hinnad Riias igal kuul 5%. Suvel mõnevõrra hinnatõus aeglustus. Viimase kuue kuuga on Riia kinnisvara hinnad tõusnud 20%.

Septembris olid Riias lõpetama uute projektide hinnad 1400-2100 eurot (22 000 - 33 000 krooni) ruutmeetri kohta. Samas lõpetatud korterite ning Riia kesklinnas ja vanalinnas olevate korterite hinnad olid vahemikus 3000-6000 eurot (47 000 - 94 000 krooni) ruutmeetri kohta.

Vilniuses on ruutmeetri hind vahemikus 2300-5200 eurot ning hinnad on viimase kuue kuu jooksul olnud stabiilsed. Samuti on stabiilsed olnud hinnad Tallinnas.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474