7. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvaraportaal City24 laienes Poolasse

City24 avas portaali Poolas, teatas ettevõte.

Võrreldes riikidega, kus City24 juba tegutseb, on internetikasutajate arv Poolas kõrgeim. Samuti on kinnisvaraturul olevate objektide arv kordades suurem. City24 eesmärk on pakkuda ka Poolas kvaliteetset kinnisvara meediakanalit, mida on mugav kasutada nii kinnisvara otsijal kui ka maakleril.

"Vaatamata sellele, et konkurents Poola turul on väga tihe, loodame oma kvaliteetse teenusega leida klientide poolehoidu ning ning muuta maaklerite töö kergemaks. Kasutame ära City24 kogemusi teistes riikides, kuna seal on oldud edukad," ütles Citydom24 Poola juht Anna Szczepankowska.

City24 on üks Ida-Euroopa suurimaid kinnisvaraportaale, kus on pidevalt on kättesaadaval üle 70 000 kinnisvarapakkumise. City24 on portaalid veel Ukrainas, Leedus, Lätis ja Eestis.

City24 kuulub meediakontserni Alma Media, kuhu kuuluvad ka Soome juhtiv kinnisvaraportaal Etuovi.com ja Rootsi portaalid Bovision ja Objektvision.

Kõik Poola värskeimad kinnisvarapakkumised on kättesaadavad aadressil http://www.citydom24.pl

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474