7. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

President Bushi visiidi ajal kesklinnas parkida ei tohi

President Bushi visiidi ajal ei saa kesklinnas parkida, parkimismajad on suletud. Ka ei tasu 28. novembril minna Bushi öömajaks oleva Radisson SASi lähedusse, kirjutas SLÕhtuleht..

Julgestuspolitsei direktor Ivar Prits soovitab tallinlastel USA presidendi Goeorge W. Bushi visiidi ajal, 27.–28. novembrini, Radisson SASi hotellist eemale hoida.

«Soovitame 28. novembri ennelõunasele ajale hotelli SAS Radisson ümbruses asuvatesse asutustesse olulisi tehinguid ja kohtumisi mitte planeerida,» sõnab Prits.

Ala suletakse tõketega, mis välistavad täielikult sõidukite liikluse. Kuuldavasti veetakse hotelli viivatele teeotstele betoonikamakad. Hotelli vahetus ümbruses suleb politsei 27. novembri õhtust 28. novembri lõunani kogu liikluse. Piirkonna elanikud saavad liikuda eriläbipääsu kaudu varem koostatud nimekirjade alusel.

Pritsi kinnitusel on Bushi liikumismarsruutidele jäävad kauplused ja teenindusasutused praeguse info kohaselt küll avatud, kuid parkida nende lähedusse ei tohi. «Parkimine on ajutiselt keelatud külalise liikumismarsruutidele jäävatel tänavatel ning nende vahetus läheduses asuvates parkimismajades,» lisab Prits.

Samuti peaks vähemalt praeguse seisuga avatud olema Tallinna Kaubamaja ja Stockmanni kaubamaja.

See-eest Tallinna haiglad töötavad teistsugusel režiimil. «Haiglad funktsioneerivad tavapäraselt. Kindlasti tõstetakse haiglate reageerimisvõimekust, kuid Bushi ja tema kaaskonna jaoks palateid ei broneerita,» rõhutab julgestuspolitsei juht.

Ühissõidukid liiguvad 28. novembril teatud muudatustega. «Ühistransport kindlasti sõidab, kuid esineb ajutisi seisakuid ja võimalikud on marsruudimuudatused. Sellest kõigest informeerime liiklejaid esimesel võimalusel, kui on selgunud muudatuste vajadus, ulatus ja ajavahemik,» palub Prits linlastelt kannatust.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474