14. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõpruse ärimajale pandi nurgakivi

E.L.L Kinnisvara poolt arendatavale ja Merko Ehituse poolt ehitatavale 12 500ruutmeetrise üüripinnaga Tallinna Sõpruse ärimajale pandi möödunud nädala lõpul pidulikult nurgakivi.

E.L.L. Kinnisvara juhatuse esimehe Aldo Daponi sõnul on 2007. aasta lõpus valmiva hoone eesmärk leevendada praegu turul olevat büroopindade defitsiiti. Uus 12 500ruutmeetrise üüripinnaga viiekorruseline hoone hakkab sisaldama nii kaubandus-, äri- kui ka toitlustuspindasid. Lisaks rajatakse hoone juurde 350 parkimiskohta.

Daponi kinnitusel on loodava ärimaja suurimad eelised hea asukoht ja uute üürnike võimalus büroode väljaehitamisel ise kujundada oma ettevõttele sobiv keskkond. “Sõpruse ärimajast peaks saama kodu paljudele ettevõtetele, kes kasvatavad majandust, loovad töökohti ning tekitavad ühiskonnale lisaväärtust,” lisas Dapon.

Büroohoone ehituse eest vastutava Merko Ehituse projektijuhi Mart Paasi sõnul kulgeb seni ehitus plaanipäraselt ning vajamineva betooni ja teraskarkasside tarnetega probleeme pole olnud. “Rajatava hoone tehnilisest poolest tasub kindlasti ära märkida ehituskvaliteeti ja inimsõbralikkust, mille musternäidis on loodav ülikaasaegne ventilatsioonisüsteem, mis hoiab kontoris nii sobivat õhu niiskustaset kui ka temperatuuri, seda ka kõige ekstreemsemates ilmastikuoludes,” lisas Paas.

E.L.L. Kinnisvara tegeleb kinnisvara arendamisega Balti riikides. Suurematest objektidest on valmimas kaubanduskeskus „Saules Miestas” Siauliais (rendipinda 21 000 m2, avamistähtaeg detsember 2006), kaubanduskeskus „Panorama” Vilniuses (rendipinda ca 53 000 m2, avamistähtaeg november 2007), Spice mööblikaubamaja Riias (rendipinda ca 22 000 m2, valmimistähtaeg oktoober 2007), Duntese büroohoone Riias (rendipinda ca 12 000 m2, valmimistähtaeg oktoober 2007).

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474