21. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink City ehitus ei hakka enne paari aastat

Tallink City ehitus ei alga enne paari aastat, ütles Tallinna linna pressiesindaja Toomas Pirn.

"Ehituse alustamisest on küll veel vara rääkida. Esmalt tuleb detailplaneering algatada ning see protsess läbida, siis projekteerimine ning alles seejärel saab ehitus alata," sõnas Pirn.

Täna õhtul kell 16 algas Tallinna linnavalitsuses nõupidamine Tallink City puhkekeskuse loomise üle Lasnamäele. Koos Tallinki suuromaniku Infortariga on linnal plaanis rajada Lasnamäele 5-6 mld krooni eest puhkekeskus Tallink City.

Nõupidamisel võttis sõna ka Tallinna linnaplaneerimise ameti juhataja Ike Volkov.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474