29. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Falck asutab uue ettevõtte

Turvakontsern Falck valmistab ette avaliku sektori teenuste uue kaubamärgi – ASi Ühisteenused – alla viimist uue aasta alguses, teatas firma.

Uue ettevõtte kaubamärgi all hakatakse osutama liiklus- ja parkimiskorralduse, ühistranspordi piletikontrolli, tasulise parkimise kontrolli ning parkimismajade ja parklate opereerimise teenust.

AS Falck Eesti annab kontserni uuele ettevõttele ASile Ühisteenused üle avaliku sektori teenuste osutamiseks vajaliku vara ja töötajad ning garanteerib kõigi avaliku sektori teenuste valdkonda kuuluvate varem võetud lepinguliste kohustuste täitmise uue ettevõtte poolt.

Kuna Falcki seovad pikaajalised halduslepingud Tallinna linnaga, kooskõlastas Falck ettevõtte osa ülemineku ja kaubamärgi vahetuse ka Tallinna linnavalitsusega.

Uues vormirõivastuses linnatranspordi teenindajad ja parkimiskontrolörid jõuavad Tallinna tänavatele 2007. aasta veebruaris. Veebruaris toimub ka uue kaubamärgi esitlus.

Kaubamärgivahetus annab võimaluse luua avalikkuse jaoks veelgi selgem piir turvateenuse ja avaliku sektori teenuse vahele. Oluline mõju uue kaubamärgi kasutuselevõtmisel on ASi Falck Eesti ainuosaniku ASi Falck Baltics kuulumisel rahvusvahelisse turvakontserni G4S.

G4Si ettevõttena peab Falck ka Eestis oma tegevuses järgima rahvusvahelisi korporatiivseid standardeid, mille kohaselt osutatakse põhikaubamärgi all vaid valve-, turva- ja sularahatöötluse teenuseid. Tuleval aastal alustab Falck Eestis järk-järgulist brändivahetust ka turva-, valve- ja sularahatöötluse valdkonnas, võttes kasutusele G4S kaubamärgi.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474