• 30.11.06, 09:05
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Pool Haapsalu “pilvelõhkujast” on praeguseks ette müüdud

Haapsalu kesklinnas tuleval suvel valmivas tornmajas on müüdud ligi pooled korterid.
Haapsalu keskusesse kaubamaja kõrvale kerkiva üheksakorruselise hoone kahele esimesele korrusele on kavandatud bürooruumid, seitsmele järgmisele aga 30 korterit, tornmajast tuleb Haapsalu kõrgeim hoone, kirjutas Eesti Päevaleht.
Hoonesse plaanivad kolida Hansapanga, Falcki ja If Kindlustuse kohalikud esindused. Korterite müük algas augustis, veel enne nurgakivi panekut. praeguseks on müüdud kuus ja broneeritud seitse korterit, populaarseimad on teise korruse katuseterrassiga kodud. Osa kortereid, sh läbi kahe korruse olevad elamispinnad maja kõrgeimatel korrustel, on kavas müüa hiljem oksjonil.
Maja tellija on krundi omanik Haapsalu tarbijate ühistu, ehitab Merko tütarfirma AS Gustaf.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele