6. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Indrek Triebstok müüs Wiru Ehituse Tallinna osa maha

Indrek Triebstok ja Marek Joon müüsid Wiru Ehituse Tallinna üksuse maha ning keskenduvad vaid Virumaa objektidele.

„Otsustasime jah, et jääme vaid Virumaale tegutsema,” kommenteeris Triebstok. „Müüsime need Tallinna projektid, mis olime hangetega võitnud, aga mida polnud veel alustanud. Osa meeskonda jääb ka ilmselt uute omanike alla tööle.”

Triebstoki sõnul muutus ettevõte liiga suureks ning selle haldamine läks liiga keeruliseks. Samuti jääda pealinna karmides konkurentsitingimustes hätta. „Virumaal olen ma tuntud, hakkasin seda firmat juba kümme aastat tagasi putitama. Tallinnas oli liiga keeruline – pilt hakkas eest ära kaduma. Jäime ka suurtele jalgu, meid tallati dumpinguga lihtsalt ära,” nentis ta. „Püüame siis Virumaal olla küll väiksemate mahtudega, kuid suurema marginaaliga.”

Triebstoki sõnul plaanitakse tänavu teha käivet 30-40 miljonit krooni. Eelmisel aastal teenis ettevõte 17,8 miljoni kroonise käibe juures 0,9 miljonit krooni kasumit.

Ostjat ja müügihinda ei olnud Triebstok nõus avaldama.

Indrek Treibstokile kuulub Wiru Ehitusest 70 protsenti, tema passiivsele äripartnerile Marek Joonile 30 protsenti.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474