7. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narvalanna kaevab ema hauda lahti

Politsei alustas kriminaalmenetluse naise suhtes, keda kaht shy;lustatakse, et ta on juba kahel korral lahti kaevanud oma kevadel maetud ema haua.

Teisipäeval teatati Narva polit shy;seile, et Vaivara vallas Riigi shy;küla kalmistul on lahti kaevatud haud, kirjutas Postimees. Ehkki puusärk ning kadunu põrm olid puutumata, alustas politsei kriminaalmenetlust surnu mälestuse teotamise paragrahvi järgi.

Kalmistuvaht Sergei Husai shy;nov rääkis, et tänavu novembris oli haud juba lahti kaevatud. Toona ei teinud ta asjast suurt numbrit, andis alluvatele korral shy;duse haud uuesti kinni ajada.Sel teisipäeval avastati haua kohal taas auk. Seekord helistas kalmistuvaht Svet shy;lanale, kes vastutab haua shy;platsi eest. Husai shy;nov oli üllatunud, kui naine tea shy;tas talle, et tema ise käib hauda lahti kaevamas.

Svetlana rääkis, et ta peab oma ema tingimata nägema, kuna too olevat elus ja ilmutavat ennast unenägudes. Svetlana kaebas, et tal on raske üksi kaevata ning ta ei suuda kuidagi kirstukaant avada.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474