2. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alasti mehed kippusid hotellis kaklema

Falcki turvatöötajad pidasid Tallinnas teisipäeva öösel kinni kolm purjus meest, kes ühes hotellis alasti ringi kõndisid ja teiste hotellikülastajatega kaklema kippusid.

2. jaanuaril kell 1.03 Falcki juhtimiskeskusse saabunud paanikahäirele reageerinud patrullekipaaž leidis hotelli fuajeest eest kolm eesti keelt kõnelenud 25-30aastast alasti meest, teatas Falck. Porgandpaljad purjutajad segasid ja solvasid nii hotelli kliente kui ka töötajaid ning administraatori sõnul olid üritanud kakelda teiste hotellikülastajatega. Falcki turvatöötajad andsid korrarikkujad üle politseile.

Lõppenud aasta viimastel päevadel tuli Falcki turvatöötajail aga kahel korral tegemist teha ühe soomlasest enesepaljastajaga. 30. detsembri pärastlõunal andsid turvatöötajad soomlase Pekka Kalevi üle politseile, kuna mees tuikus purjuspäi kesklinna bussiterminalis ringi, püksid rebadel. Päev hiljem magas purjus Pekka Kalevi ühe kaubanduskeskuse kohvikus. Sellelgi korral oli ta oma sootunnused kõigile vaadata jätnud ning taas anti ta politseile üle.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474