5. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arakas: Ida-Virumaa kinnisvaral on kindlasti tulevikku

Eesti suurima kinnisvarabüroo Arco Vara tegevjuht Viljar Arakas ütles aripaev.ee online-intervjuus, et Ida-Virumaa kinnisvaral on kindlasti tulevikku.

"Olen selles isiklikult täiesti veendunud," ütles Arakas.

"Kui Euroopa Liidu piirist ehk Narvast on 130 km Venemaa suuruselt teise linna, siis üldse teistpidi ei saaks mõeldagi. Olles enne Arco Vara transpordisektoris töötanud usun, et logistikale ning ümberpakkimis- ja töötlustehastele peaks antud asukoht väga huvi pakkuma. Küsimus on ainult arengu kiiruses," selgitas ta.

"Heameel on tõdeda, et Arco Vara on kohe lõpetamas Narvas esimese kaasaegse büroo- ja kaubandushoone arendamist," märkis Arakas veel.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474