8. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sooman: see, mis Eestis toimub, on Läti kõrval köki-möki

"See, mis Eestis toimub, on Läti kõrval köki-möki," kommenteeris Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Peep Sooman lätlaste kava maksustada kinnisvaratehingud teatud juhtudel tulumaksuga.

Lätis on terav kinnisvaraspekulantide probleem. "See, mis Eestis toimub, on Läti kõrval köki-möki. Iga lätlane on kinnisvaraärimees. Eestlased on maha rahunema hakanud, natuke sahkerdasid, keegi sai natuke kasumit," selgitas Sooman olukorda

"See (25% tulumaks - toim.) võib ju olla mõistlik samm, et ohjeldada iga lätlaseni jõudnud kinnisvarahullust," lisas Sooman.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474