10. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ka Alexela ja Uno X tanklates langes bensiini hind

Bensiin 95 hind langes 25 senti, uus hind on automaattanklas 12,25 krooni liitri kohta ja tavatanklas 12,45 krooni liitri kohta, teatas Alexela.

Diiselkütuse hind langeb 20 senti, makstes automaattanklas 12,90 krooni liitri kohta ja tavatanklas 13,10 krooni liitri kohta. Bensiin 98 hind jääb samaks, automaattanklas 13,00 krooni liitri kohta ja tavatanklas 13,20 krooni liitri kohta. Uued hinnad rakenduvad automaattanklates 10. jaanuaril kell 17 ning tavatanklates õhtu jooksul.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474