10. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moonfish Media ostis Leedu suurima kinnisvaraportaali

Peale kolmekuulisi läbirääkimisi, kirjutati eelmine nädal alla ostu-müügi lepingule, millega Eesti internetifirma Moonfish Media tütarfirma Leedus Edomus UAB omandas 100% Leedu suurima ja külastatuma kinnisvaraportaali aruodas.lt.

Edomus UAB omab Leedus ka külastatavuselt teist kinnisvaraportaali edomus.lt, teatas firma.

"Selle ostuga tõusime Leedu internetimaastikul üheks suurimaks tegijaks", ütles Raivo Hein, Moonfish Media juhatuse liige. "Kinnisvaraturg Leedus on alles omandamas samu mõõtmeid, mis Eestis juhtus eelmise aasta jooksul, ja see lubab meie käibeid mitmekordistada ja liidripositsioonil püsida!"

Hein lisas, et esialgu jäävad mõlemad portaalid eraldiseisvatena, kuid hiljem ühendatakse mõlemad keskkonnad kindlasti üheks. Kumb kaubamärk kasutusele jääb, selgub ka siis.

Moonfish Media evib ka Eestis külastatavuse poolest teisel kohal olevat kinnisvaraportaali kv.ee. Lisaks omab firma ka suurimat oksjonilehte osta.ee ja kuulutuste otsimootorit hydra.ee. Moonfish Media omanike ringi kuulub Gild Bankers (endine LHV) ja CV Keskuse omanikud. Kogu grupi eelmise aasta auditeerimata käibeks kujunes üle 10 miljoni krooni, kasumiks on sellest esialgsetel andmetel 3 miljonit krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474